Navodila za prijavo in prijavne akcije

Draga Blatfejstovka, dragi Blatfejstovec,

veseli nas, da ste obiskali spletno stran našega športno zabavnega dogodka, ki bo letošnje leto potekal že četrto leto. Blatfejst se bo odvijal 23. septembra 2017, pri Tavčarjevem dvorcu na Visokem v Poljanski dolini. Začetek prireditve bo ob 11. uri, sam štart pa ob 14. uri.

 

Prijavna pravila in akcije

Na Blatfejst 2017 se lahko prijavijo vsi, ki bodo do 16. septembra dopolnili 18 let. Za izračun vaše cene se upoštevata datum prijave, število članov in dodatni artikli, ki ste jih naročili. Prijavljeni ste šele, ko poravnate prijavnino in se strinjate s pogoji prijave. Če prijavnine ne poravnate do datuma, ki je naveden spodaj, se s tem dvigne tudi prijavnina, ki jo določa datum. Prijave sprejemamo do 8. septembra.

– prijava od 20. maja do 20. julija; 20 EUR / na osebo

– prijava od 21. julija do 8. septembra; 25 EUR / na osebo

– športna majica; 10 EUR / ena majica

– moške kratke hlače / ženske 3/4 pajkice; 20 EUR / ene kratke hlače / pajkice

– naglavni trak (buff); 5 EUR / en naglavni trak

– golaž; 4,5 EUR / en obrok

– makaroni (mesni, vegi); 4 EUR / en obrok

– pivo; 2 EUR / 0,5 litra

 

Posebna akcija za večje ekipe

Enako kot do zdaj, bomo tudi letos podprli ekipe, ki se bodo na Blatfejst prijavile v večjem številu. Zakaj? Ker je sodelovanje večjega števila ljudi lažje in je premagovanje ovir manj zahtevno ter bolj zabavno.

– 10% popust / ekipe z 10 ali več člani (velja za enkratno prijavo ekipe, za naknadno dodajanje tekmovalcev v ekipo se popust ne upošteva)

 

Izbira plačila

Ob plačilu lahko izberete ali boste prijavnino vplačali za celotno ekipo skupaj ali pa bo prijavnino poravnal vsak član ekipe posebej.
Glede na to se vam bo generiral eden ali pa več plačilnih nalogov, ki jih bodo prijavljeni prejeli na podani e-naslov.

 

Navodila za plačilo

Prejemnik:

ŠPORTNO DRUŠTVO POLJANE

POLJANE 77

4223 POLJANE

TRR športnega društva je odprt pri Gorenjski banki: IBAN: SI56 0700 0000 3226 213

Namen:
– če prijavnino vplačujete za eno osebo, v namen plačila vpišite IME in PRIIMEK prijavljenega za katerega boste vplačali prijavnino,

– če prijavnino vplačujete za celotno ekipo, v namen plačila vpišite IME in PRIIMEK vodje ekipe za katero boste vplačali prijavnino in prijavnina bo vpoštevana tudi za ostale člane ekipe*.

* Če boste kot vodja ekipe vplačali prijavnino za več udeležencev, nam prosim na e-naslov info@blatfejst.si pošljite podatke (ime, priimek, letnik rojstva) o ostalih udeležencih za katere ste vplačali prijavnino. Podatki bodo uporabljeni v primeru, da ste pomanjkljivo izpolnili prijavni obrazec.

Referenca: V to polje vnesite referenco, navedeno v elektronskem sporočilu, ki ste ga prejeli na elektronski naslov vnešen ob prijavi.

 

POTRDILO O PLAČILU

Po prejetju vašega plačila bo le to zabeleženo na seznamu prijavljenih, kamor boste dodani avtomatsko takoj po prijavi. V kolikor v 7ih dneh po vplačilu prijavnine to ne bo označeno na seznamu prijavljenih, nas prosim obvestite na info@blatfejst.si, tako, da nam pošljete kopijo vašega potrdila o plačilu.


STRINJANJE S POGOJI PRIJAVE

Ob prijavi morate za vsakega udeleženca navesti točen e-naslov, na katerega bo prijavljeni prejel mail, ki ga bo vodil naprej na potrditev strinjanja s pogoji prijave.

 

DODATNE INFORMACIJE

Za kakršnakoli dodatna vprašanja smo vam na voljo prek našega kontaktnega obrazca. Preprosto izpolnete kontaktni obrazec in naša ekipa vam bo v najkrajšem času odgovorila.

Veselimo se druženja z vami!

Ekipa Blatfejsta

SI PRIPRAVLJEN?