Blatfejst odhaja na premor

Blatfejst odhaja na premor

Po dolgem premisleku in vrsto pogovorih se je ekipa organizatorjev Blatfejsta odločila, da dogodka v letu 2018 po štirih izvedbah ne bo organizirala.

Odločitev ni bila lahka, saj smo v preteklih letih uspeli postaviti eno uspešnejših športnih prireditev, ne le na Gorenjskem, temveč tudi celotni Sloveniji. 2600 udeležencev v vseh letih organizacije je številka, ki si je ob nastanku Blatfejsta nismo upali niti predstavljati.

Eno naših glavnih vodil je bilo, da dogodek vsako leto znova prinese nekaj novega. Tako smo se trudili, da bi vsako leto predstavili nove ovire, nov program in spremenjeno traso. Ker teh zahtev, ki smo si jih postavili tudi sami, v prihodnjem letu žal ne bi uspeli zadostiti, je bila odločitev o premoru edina, ki nam je preostala.

Hkrati že delamo načrte za naprej, saj želja, da bi dogodek organizirali v letu 2019, vsekakor je. Med možnostmi sta predvsem preselitev na novo lokacijo ter organizacija nočnega dogodka, o čemer pa vas bomo sproti in do časa obveščali.

Še enkrat najlepša hvala vsem, ki ste se v teh letih udeležili Blatfejsta. Upamo, da vam dogodek ostane v lepem spominu in se nam ob morebitni vnovični organizaciji zopet pridružite!

Organizacijska ekipa Blatfejsta